"Ključ (ne)uspjeha" - zbirka aforizama, grafita, parola...

Prodaje se nova (netom objavljena) autorska humoristično-satirička knjiga pod naslovom "Ključ (ne)uspjeha".

Radi se o zbirci aforizama, grafita, parola... nastalih u posljedne dvije godine kao pokušaj ukazivanja na propuste u društveno-političkom životu Hrvatske te dijelom zemalja u regiji. Ovo je knjiga svakodnevnih misli „malog“ čovjeka suočenog s nemoći i osobnim porazom da učini nešto konkretno za sebe i svoje bližnje.

„Ključ (ne)uspjeha“ se sastoji od 14 poglavlja koje prati po jedna ilustracija jednog od naših najnagrađivanijih karikaturista i člana HDK-a g. Tomislava Ožanića, ispod svakog podnaslova. Obrađene teme su vrlo aktualne i u knjizi se svatko od nas može prepoznati u nekoliko situacija, a opisane su jezgrovito kao parodija na sustav u kojemu živimo.

Knjiga je napisana na hrvatskom književnom jeziku, s naglaskom na kratke rečenične forme: aforizmi, grafiti, upadice, doskočice, epigrami, pamfleti, parole, izvrnutice, dosjetke, podvalice i sl.

Odlična knjiga za sve ljubitelje kvalitetnog humora, satire i parodija koju možete pokloniti vašim najmilijima za dobro raspoloženje i ugodne trenutke uz smijeh.
(besplatna dostava poštom u RH)

Format knjige: A5
Stranica: 120
Ilustracije: 14 C/B (s komentarima)
Kazalo
Pogovor

Info: http://kljuc-neuspjeha.weebly.com

Narudžbe na e-mail: rideamus@net.hr
ili mobitel: 099 87 11 635
(molim, navesti osobne podatke za dostavu)

Slika oglasa: 
Kategorije oglasa: 
Cijena: 
30 kn + poštarina

Lokacija